GDG Devfest'17 Istanbul'un Programı Belli Oldu!

devfest2017.png


DevFest İstanbul 26 Kasım'da! Kayıt oldunuz mu?

GDG Devfest'17 İstanbul etkinliğine sayılı günler kalırken, etkinlik hazırlıkları hızlanarak devam ediyor. Sen de bu güzel geliştirici atmosferinde bulunarak ekosisteme katkı sağlamak istersen 26 Kasım Pazar günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’ne bekliyoruz!

Devfest'in gerçekleşmesine 2 haftadan az bir zaman kaldı :) Heyecanla son hazırlıklar için tüm ekiple heyecanla çalışıyoruz. Bu sene GDG Devfest Istanbul konferansı 26 Kasım'da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek. 

Devfest hep bir şahaneydi ancak bu sene daha da bir şahane. 5 paralel session ve yine paralel koşulacak bir codelab’e ilave olarak, bu sene GDG ve WTM hakkında bilgi alabileceğiniz ve gün boyu farklı meetuplar gerçekleştirilecek community lounge yer alacak. İster dinlenmek isterseniz aklınıza takılan herhangi birşeyi sormak için gün boyu bizi burada bulabilirsiniz. 

Konuşmacı listesi ve konferans programı tamamlandı. Türkiye ve dünyadan çok sayıda rockstar konuşmacının yer aldığı konferansta Google’dan Barış YesugeySerhat AtayeterErdem DemirEngin DeveciCan Ali AvundukMicrosoft'tan İbrahim KıvançIDR Solutions’dan Georgia InghamMark StephensPrimeTek’in CEO’su Çağatay Çivici, General Mobile'dan Murat Cim isimlerden sadece bazıları. Etkinlikle ilgili tüm detayları siteden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Sizler GDG Istanbul'u ve Devfest'leri iyi biliyorsunuz zaten ama bir kez daha hatırlatmak istedik. ;)

GDG Istanbul kimdir?
Google Developer Group(GDG) Istanbul dünya üzerindeki 100+ ülkedeki 500+ diğer GDG toplulukları gibi Google teknolojilerine ilgi duyan yazılım geliştiricilerin bir araya gelerek oluşturduğu gönüllülük temeline dayalı bir topluluktur. Toplululuk, senelerdir aylık bazda etkinlikler düzenleyerek güncel konuları ele alıp, katılımcılarıyla paylaşıyor. Bunun yanında yılın son çeyreğinde düzenledikleri, büyük ilgi gören Devfest ve bahar döneminde gerçekleştirdiğimiz Women Techmakers IWD etkinlikleriyle de her yıl büyük katılım ve ilgi topluyor. Bu etkinlikler ve GDG Istanbul hakkında gerekli bilgiye gdgistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

GDG Devfest nedir?
GDG Devfest'ler GDG topluluklarında yer alan kişiler tarafından organize edilen non-profit konferanslardır. Geçtiğimiz yıl dünya üzerinde gerçekleştirilen 200 Devfest'den biri olan ve 8'i yabancı 32 konuşmacı, 4 paralel salonda 32 oturum ve %25'i kadın 1000 kadar katılımcıyla sınırlayarak dünya üzerindeki en büyük devfestlerden ve İstanbul'daki en prestijli yazılım konferanslarından biri GDG İstanbul ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Her yıl olduğu gibi Google’ın genel sponsor olarak yer aldığı etkinlikte, Microsoft altın sponsor, Trenyol ve General Mobile gümüş sponsor, Garanti Partners ise sponsor olarak etkinliği destekliyor. Tüm katılımcılara sağladığı %50 indirim koduyla Careem ulaşım sponsoru olarak yer alıyor. Etkinlik günü katılımcılara verilecek 20 adet indirim çekiyle Robotistan, oturumlarda hediye edilecek kitaplarla Abaküs Kitap ve etkinlik günü katılımcılara özel verilmek üzere yapılmış birbirinden güzel Android objeleriyle 3DWorks hediye sponsoru olarak bize katılıyorlar. Devfest Istanbul’un bu seneki mekan sponsoru ise Kadir Has Üniversitesi.

Mynet, Chip Online, HD Tekno Haber, Webmasto, BtNet’e basın sponsoru olarak ve başta Türkiye’deki tüm GDG ve WTM chapterları olmak üzere Agile Turkey, Open Agile, Kodluyoruz, Android İstanbul, Mobil İstanbul, Kadın Yazılımcı, Kadın Bilişimci, İstanbulFlow'a ve TMMOB’a verdikleri topluluk desteğiyle etkinliğin daha büyük kitlelere ulaşmasını sağladıkları için teşekkür ediyoruz.

Bilet satın almak için:

Etkinlik web sitesi:

Ulaşım
DevFest Istanbul bu sene misafirlerini Kadir Has Üniversitesi’nin desteğiyle Cibali Kampüsü’’nde ağırlayacak. Ulaşım için detayları buradan inceleyebilirsiniz. Careem'in uygulamasını App Store ya da Google Play'den indirerek o güne özel size tanımlanmış %50 indirim koduyla etkinliğe kolayca gidebilirsiniz.

Etkinlik hakkında veya herhangi bir konuda GDG Istanbul’a Slack'den ulaşabilirsiniz.
Sosyal Medyada GDG Istanbul:

SSS
  • Her katılımcının kendi adina kayıt yaptırması gerekmektedir.
  • Hastaglerimiz #Devfest17 ve #dfist
  • Kontenjan sınırlıdır!
  • Yeni gelişmeler için sosyal medyadan takipte kalın;)
Ulaşım SSS
  • Devfest promosyon kodu varış veya biniş noktası Kadir Has Üniversitesi (Cibali Mahallesi) seçildiğinde çalışır. Kodun geçerli olması için araç çağırırken kredi kartı bildisinin eklenmiş, varış ve biniş noktaları uygun şekilde eklenmiş olmalıdır.
  • Promosyon kodu araç çağırma adımı sırasında "Promosyon kodu ekle" alanına devfest olarak girilmelidir.
  • Devfest promosyon kodu sadece 26 Kasım günü boyunca kullanılabilir.
  • Devfest promosyon kodu 50 TL'ye kadar %50 indirim uygular, maksimum indirim 25 TL'dir. Yani 30 TL'lik bir yolculuk 15 TL'ye düşerken, 60 TL'lik bir yolculuk 35 TL olacaktır.
  • Tahmini ücrete köprü, tünel, paralı yol gibi geçiş ücretleri dahil değildir.
  • Yolculuk tutarı trafikte geçirilen ve aracın varışından itibaren yolculuk başlayana kadar geçen zaman sebebiyle tahmini ücrete göre farklılık gösterebilir.
  • Aracı hemen çağırdığınızda 2 dk, rezervasyonda son 2 saate kadar iptal edebilirsiniz.
  • Süre aşımından sonraki iptallerde aracı hemen çağırdığınızda 13 TL, rezervasyonda 35 TL iptal bedeli uygulanır.
  • Destek için uygulama içerisinden “Bizi Ara” kısmından veya doğrudan 0216 250 93 00 numarasını çevirerek yardım alabilirsiniz.

Bunların dışında herhangi bir sorunuz varsa lütfen devfest@gdgistanbul.com adresine mail atmaktan çekinmeyiniz. Görüşmek üzere :)

Yorumlar

Yorum Gönder